Idemo se večeras malo dotaći domaće estrade koja bilježi rekordne minuse zbog cijele situacije sa covidom 19. Koncertna u dvorani ili klubu nije bilo na ovim prostorima u posljednjih 10 mjeseci. Jedino ako se neko snađe kao Darko Lazić, Aca Lukas ili Ceca Ražnatović pa održe koncert u inostarnstvu na nekom privatnom partiju, ili svadbi. 

Domaće zvijezde, koje i nisu toliko na cijeni, to rade u okvirima Srbije, a na selima su najbolje svadbe gdje se i najbolje plaća, Tu i nema inspekcija, ne plaća se porez i može se reći da su to ubjedljivo najslađe pare. Međutim, imamo i onih koji nikako ne nastupaju poput Miroslava Ilića, koji je pametno štedio svo ovo vrijeme, tako da danas može lagano živjeti od svoje ušteđevine. 

Kaže da mu je dovoljno i 3.000 eura za mjesečne troškove, a jedan koji je također bio jako pametan u svoje vrijeme jeste i Zdravko Čolić, koji je zgrnuo ogromno bogatstvo, ali je jako pametno ulagao u svoje investicije, koje mu se danas itekako isplate., Bratu je kupio i otvorio ćevabdžinicu u Beogradu, a jako skupi recept ćevapa je kupio od popularnog sarajevskog majstora sa Baščaršija. On je do sada zajedno sa porodicom živio u ogromnoj vili na mačkovom brdu na Dedinju, a sada je odlučio da promijeni lokaciju. 

On se zajedno sa suprugom i dvije kćerke, opet vratio u Beograd, i sada živi na Košutnjaku, očigledno je da mu fali malo gradske gužve. Ovaj dio Beograda je među mirnijim u cijelom gradu i očigledno da njemu i supruzi to najviše i odgovara. 

Preporučeno