Nikola Jokić je trenutno najpoznatiji košarkaš u Srbiji , ali i u svijetu. Osvojio je NBA prsten i titulu koja je unikatna. Kako je vrijeme godišnjih odmora , mnogi vjeruju kako neko poput Nikole ljetuje na nekim dalekim egzotičnim destinacijama , jer on to sebi i svojoj porodici vrlo lako može da priušti . Međutim , Nikola Jokić nije od onih sportista koji posle naporne sezone svoje baterije puni na moru i egzotičnim ljetovalištima . Vjerovatno je on jedan od hiljadu osoba koji tako rade.

 

 

Kao i proteklih godina , tako i ove , Nikola Jokić sa svojom porodicom , suprugom Natalijom i kćerkom Ognjenom iz Amerike tokom ljeta stigao u rodni kraj. Tu uživa u svojoj vikendici koja se nalazi van grada , i to je njegova egzotična destinacija svake godine , on tu puni baterije.Nikola je poznat po tome što svoj privatni život čuva daleko od javnosti i medija . Normalno je da želi mir i spokoj , bez obzira na popularnost, jer je prva zvijezda NBA lige.

 

 

Nikola je prije preseljenja u Ameriku živio sa roditeljima i braćom u zgradi , na četvrtom spratu u ulici Gruje Dedića. Potom su se njegovi roditelji odlučili da presele u kuću koja ima dvorište , gdje žive i sada . Poznato je da Nikola na kružnom toku prema Subotici i Bezdanu gradi svoj novi dom . Somborci taj potez zovu Venac.Na toj lokaciji se grade tri prelijepe kuće , Nikolina i od njegove braće , gdje će oni provoditi ljeto kada dođu iz Amerike . Naime , Nikola kada je u Somboru voli da se odmara i bavi rekreativnim aktivnostima , on ima konje i uživa u brizi o njima . Veoma mu znači da bude okružen ljudima koje voli , ne voli nikakve turbulencije , a voli da ide na splavarenje.Nikola ukratko u Somboru voli dobru hranu , dobre ljude i konje.

 

 

Preporučeno