I protekla 24 sata je u celoj regiji glavna vest smrt velike Marine Tucaković, bez koje svet muzike više neće biti nikako isti. Svaki hit koji vam padne na pamet, nema šanse a da ga nije napisala marina Tucaković. 90% pevača može da joj se zahvali što danas ima karijere kao iz snova, jer je upravo sarađivala sa Marinom Tucaković. 

Zdravko Čoližć je skoro svaki svoj veliki hit radio sa Marinom, a šta tek reći za Cecu Ražnatović? Ona je na žalost preminula u 67 godini života, a na kraju je koštala korona virus, koja je bila samo kap na čaši, na svo njeno već kritično stanje koje je imala sa svojom matičnom dijagnozom, a to je svakako tu mor, koji je metastazirao na skoro sve organe. 

Jaako dosta fanova uopšte nije imalo pojma da je ona napisala možda najlepšu baladu u istoriji muzike uopšte, a to je super hit od Generacije 5 “Ti samo budi dovoljno daleko”. Sada se oglasila i Ceca Ražnatović, koja je sa njom bila više od prijatelja, jer njihovo prijateljstvo datira preko 30 godina, a ona je celu svoju karijeru izgradila baš na Marininim pesmama. Sada je za srpske medije ispričala jednu jako zanimljivu priču, o tomee kako je zapravo nastao njen možda najveći hit, a radi se o prelepoj baladi “Kukavica”. 

Ceca je došla kod nje na kafu, a Maarina je bila ispod pokrivača, a kada je videla Cecu sakrila je papir iza leđa. Ceca joj je odmah rekla, šta to pišeš? Ona je rekla da nije pesma za nju, a Ceca kad je pročitala, moralaa je da je uzme…

Preporučeno