Kako pišu neki mediji u Srbiji, bivša djevojka pjevača Baneta Mojićevića je bila čak 20 godina starija od pjevača, ali to njega ipak nije spriječilo da uživa sa njom u romansi. Prvih godina, nakon što je bio izvojevao pobjedu u jednoj od sezona Zvezda Granda, Bane Mojićević nije mogao nikako da se otrese silnih obožavateljki koje je imao, a koje su željele barem na trenutak da budu u njegovom prisustvu, mada je bilo i dosta onih koje su pokušavale sve da bi dobile status njegove djevojke. Ipak, iako su se mnoge mlade dame borile na sve načine da osvoje pjevačevo srce, kako su mediji pisali, njegovo srce je ipak ukrala 20 godina starija pjevačica, koju javnost posljednjih godina najviše prepoznaje kao bivšu suprugu velikog medijskog moćnika u Srbiji

Riječ je o Sonji Mitrović Hani. Te 2008. godine vjerovalo se da je nekadašnja izabranica vlasnika Pinka Željka Mitrovića uplovila u vezu sa Banetom. Pisalo se kako se njih dvoje odlično slažu, da svuda idu zajedno, te da im razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem, jer sam pjevač voli zrelije žene, ostvarene žene, kakva je Hani i bila, a i danas je. Pisalo se i da je Bane sa Hani samo iz koristi jer ona posjeduje jedan od najboljih muzičkih studija u Srbiji, sa vrhunskom opremom, još boljim aranžerima, ali je ta priča veoma brzo medijima prestala da bude interesantna.

Svi su se fokusirali na mogućnost njihove romanse, što nažalost nije potrajalo. Bane je nedugo, nakon što se za njegovu vezu sa Hani počelo pisati u medijima, upoznao Milicu, a sa njom je na kraju uplovio u brak i dobio dvoje djece. Hani, kao i sam Bane Mojićević nisu nikada potvrdili navode o ovoj njihovoj vezi, ali nikada ništa nisu ni demantovali.