Vladimir Vuksanović, uspješni maneken, životnu je partnericu pronašao u zanosnoj Dahiani. Nakon što je raskinuo vjeridbu s Natašom Bekvalac, bez odlaganja se vjenčao s Dahianom. U Srbiji poznat kao jedan od najšarmantnijih neženja koji je uspio osvojiti i Cecu, Vlada je godinama bio na glasu kao veliki zavodnik. No, pravu sreću otkrio je s lijepom djevojkom iz Dominikanske Republike, s kojom dijeli dvoje djece, Valentinu i Teodora. Čini se da Vlada uživa u bračnom životu jer na društvenim mrežama često dijeli fotografije svoje obitelji dok se ponosno šepuri ženom koju od milja naziva boginjom. Dahianin upečatljiv izgled nameće pitanje: zašto ne? I dok neki još uvijek žale za propalom vezom Vlade Vuksanovića i Nataše Bekvalac, izgleda da je zgodni maneken nakon raskida vjeridbe s novosadskom manekenkom pronašao pravu sreću.

Slično tome, Vuk Kostić je vrlo talentiran glumac nove generacije srpske glumačke scene. Njegovi nevjerojatni portreti raznih uloga i nepokolebljiva predanost priskrbili su mu ogromnu popularnost. Međutim, njegov šarm je jednako neosporan. Zanatstvo je u njegovoj obitelji, jer je njegov otac, glasoviti Mihajlo Kostić Pljaka, svoje umijeće prenio na Vuka. Vuk je svoju karijeru u industriji zabave započeo tijekom djetinjstva, nastupajući i u kazalištu i na televiziji. Pozornost publike prvi je privukao svojom maestralnom izvedbom u kultnom filmu “Rane” iz 1998. godine, a od tada je nizao brojne uspješne portrete, usput učeći od najboljih.

Otac predmetnog, Mihajlo Pljaka Kostić, bio je ugledna ličnost u Jugoslaviji, ostvarivši veliki uspjeh kao glumac. Njegovu ostavštinu podupiru brojne uloge koje je odigrao i lijepe uspomene koje ljudi vežu za njega. Njegovo divljenje i poštovanje vidljivo je iz činjenice da su po njemu nazvane dvije ulice u Beogradu: Pljakina u Zemunu i Mihajla Pljake Kostića na Zvezdari. Pljaka je rođen 21. studenog 1933. u Prokuplju, a bio je član Jugoslavenskog dramskog pozorišta. Glumio je u kultnoj predstavi “Prljave ruke” Jeana Paula Sartrea, uz Ljubu Tadića. Pljakina karijera na velikom platnu započela je ulogom duvandžije u “Subotom navečer” iz 1957. godine, a završila ulogom Milutina Nedića u seriji “Đeneral Milan Nedić” (1999.).

Zapamćen je po ulozi Pavla u “Povratku nenapisanog”, prema filmu “Ljubičice”. Bio je i šef osiguranja u “Sivom domu” te surađivao u omiljenoj seriji “Sretni ljudi”. Pljak je glumio šefa kafilerije u sceni u kojoj Vukašin Golubović i Neca traže svog psa Simu. Međutim, rijetko tko je primijetio tu činjenicu. Oni koji su Mihajla osobno poznavali tvrde da mu Vuk jako sliči, posebice po fizičkim osobinama. Njegov drugi sin, Nestor, odlučio je ne nastaviti karijeru u javnoj službi, za razliku od svog oca.

Preporučeno