Milica Pavlović, poznata pjevačica, dugo je bila podstanar prije nego što je konačno odlučila da posjeduje imanje u Beogradu. Bila je glasna o svojoj prethodnoj životnoj situaciji i nije se ustručavala da to javno podijeli. Međutim, prije nekoliko godina donijela je odluku da kupi stan u prestonici, koji bi joj služio kao stalno mjesto boravka. Imanje koje je kupila prostire se na preko 90 kvadratnih metara i navodno ju je koštalo oko 270.000 evra. Osim toga, potrošila je i dodatnih 50.000 eura na renoviranje, kako je objavilo nekoliko lokalnih medija.

Miličin posao je prilično zahtjevan jer uključuje produkciju albuma i česta putovanja na nastupe. Ovo joj ostavlja vrlo malo vremena za uživanje u luksuznom domu u koji je značajno uložila. Uprkos tome, ona povremeno dijeli poglede svog ekstravagantnog načina života na društvenim mrežama, što izgleda oduševljava njene pratioce na osnovu njihovih reakcija.

Kružile su glasine da je Pavlovićeva angažirala stručnost profesionalaca da usavrše uređenje svog stana. Iako se ne može poreći da Milica uživa u izlaganju ispred staklenih i pregradnih vrata, ona prihvata i najnovije trendove u kuhinji. Sudeći po fotografijama na Instagramu, čini se da njen stan pretežno krase meke nijanse bež, bijele i braon boje, s izuzetkom dnevne sobe koja ima drveni namještaj i živopisni žuti pod.

Miličinu kuhinju karakteriše minimalistički dizajn, sa nijansama sive koje stvaraju luksuzan, ali precizan ambijent. Stolice u kuhinji pažljivo su odabrane kako bi se uklopile u cjelokupnu estetiku. Jedan značajan aspekt kuhinje je uključivanje prostranog ostrva, što je trenutno popularan trend u opremanju doma. Neki u šali sugerišu da Milica radije koristi ostrvo kao pozornicu za poziranje, a ne za pripremanje obroka.

Preporučeno