Moramo da kažemo kako je dom Miroslava Miškovića poput scene iz knjige priča, a njegova porodica je veoma popularna na društvenim mrežama. Žive blizu obale u šarmantnom selu Rose i ljude privlači njihov dom jer je lijep. Tu provode svoje slobodno vrijeme, uživajući u sunčanim ljetnim danima ili prazničnoj proljetnoj sezoni.

Delta Holding je kompanija koju vodi predsjednik Mišković. Obično se drži podalje od očiju javnosti, pa njegovu suprugu Ljiljanu ili druge članove porodice vidimo jako rijetko. Ali budući da su njihove kćerke mlade žene koje koriste društvene mreže, s vremena na vrijeme objavljuju slike njih i njihovih porodica koje nam daju nešto više informacija o njihovim životima.

Porodica Mišković, među kojima su poznata pjevačica Jovana Mišković, njen suprug Marko Mišković i njihova ćerka, privremeno su se preselili u ovo prelijepo mjesto uz more tokom Uskrsa. U tome im je pomogla Snežana Stojković, supruga Dragana Stojkovića Piksija, koja se pokazala kao vrijedan pomoćnik u kuhinji, što njihovi fanovi definitivno nisu očekivali.

Dom Miroslava Miškovića krasi moderna prijemna soba u nijansama crne i sive. Kuhinja ima viseće police i ormare, prostrano centralno ostrvo savršeno za okupljanje cijele porodice i metalik sivi ventilator koji je dizajniran po strogim mjerama. Nedavno podjeljene fotografije Miškovićeve snaje Jovane i ćerke Ivane na društvenim mrežama prikazuju porodicu kako zajedno pripremaju i uživaju u jelima, uz umirujući šum okeanskih talasa u pozadini. Koje je vaše mišljenje o ovoj porodici i svemu što piše u ovom tekstu o njima? Pišite nam u nastavku teksta vaša mišljenja u komentar ispod teksta. 

Preporučeno