Ne vjerujemo da ste do sada jako puno puta čuli za sličnu situaciju. Cijela priča se desila u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije u saveznoj državi Majami. Đina Pareho je ime žene koja je bila u braku sa svojim suprugom punih 8 godona, I u njemu su dobili troj edjece. Nisu imali nikakvih problema u braku. Ona je bila domaćica koja se brinula o kući I djeci, dok je Hoze radio, imao je solidan posao I jako je dobro zarađivao.

Međutim, njihovoj ljubavi je došao kraj, kada je ona jedan dan uzela da posprema stari podrum u koji nije ušla jako dugo vremena. Imala je posla najmanje 10 dana, jer je sve bilo jako zapušteno. Nakon 3 dana posla našla je jedan manji ključa za kojeg nije znala čemu pripada. Stavila ga je u džep I zaboravila na njega, I nastavila dalje sa pospremanjem svoga podruma.

Sutradan je međutim našla manji sandučić za kojeg nije znala odakle je I kome pripada. Tada joj je na pamet pao I ključ I krenula je da ga otvori, I odgovarao je maloj bravici. Unutra je pronašla 2 erotska časopisa I 2 video kasete. Znala je da je Hose muškarac I da ima neke svoje potrebe, ali joj nije bilo jasno zašto bi držao zaključane video kasete.

Đavo joj nije dao mira, prebrisala je stari video rekorder I pustila je video kasetu I imala je šta I da vidi. Na njemu su bili snimci sa maloljetnim djevojkama, a jedan od muškaraca je neodoljivo podsjećao na njenog supruga. Probudila ga je I pitala šta je to, da bi on samo uzeo jaknu I nikada se više nije vratio. Bojala se da ga ne prijavi da je pedofil. Nakon par mjeseci je saznala da je pobjegao u Meksiko I sakrio sve svoje brojeve telefona.

 

Preporučeno