U nastavku današnjeg članka govorimo o proslavljenom fudbaleru Crvene Zvezde, Mitru Mrkeli. On je bio poznat u doba kada je Zvezda bila prvak Evrope 1991 godine, a tada se oženio za najlepšu glumicu Jugoslavije, Lidiju Vukičević. Taj brak je pored braka Slobodana Živojinovića i Lepe Brene u to doba bio najveći hit u bivšoj Jugoslaviji. 

Međutim, on se od nje razveo 2000. godine, kada su njihovi sinovi imali 3 i 8 godina. Popularna glumica je nedavno otkrila da period nakon razvoda za nju nije bio nimalo lak, ali da ona i Mitar itekako dobro funkcionišu, te da su njihova dvojica sinova njihov centar sveta. Rekla je da je razvod sasvim normalna stvar kada ne ide, i da je puno bolje da se ljudi razdvoje, nego da se muče zajedno.

Međutim, nekoliko godina kasnije Mitar Mrkela počeo je u javnosti da se pojavljuje sa mladom brinetom čiji ime nije poznato široj javnosti, a koja izgleda i previše atraktivno, a deluje kao da nije iz sveta šou biznisa, i verujemo kako se radi o sasvim običnoj devojci.

Sada se pojavio kod Terzićevog sina na svadbi,m a fotoreporteri su vodili rat ko će imati bolj iugao da slika ovu lepoticu, koja izgleda stvarno više nego grandiozno. Vaša mišljenja?

 

Preporučeno