Ovih dana je apsolutni trend u celoj regiji film “Toma”, koji je krenuo da puni kina širom regija, i jednostavno niste u fazonu ako niste pogledali film o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću. Koliko je postao popularan, palo je i prvo hapšenje u Kragujevcu, gde je mladić od 25 godina uhapšen je r je piratski delio ovaj film na online platformi.

Glavni glumac iz filma uopšte i ne liči na Tomu Zdravkovića, a kada su Dragana Bjelogrlića upitali zašto nije izabrao nekog drugog glumca koji u stvari i liči na Zdravkovića, on je rekao da možda njegov izbor i ne liči na Tomu, ali je zato trenutno najbolji mladi glumac u celoj Srbiji. Također je i glumica Paulina Manov privukla jako veliku pažnju svih medija, jer je glumila Ljiljanu u popularnom filmu, a sada su mediji definitivno krenuli da je opsedaju. Sada je gostovala u jednoj emisiji, kada je govorila o popularnom glumcu Žiki Todoroviću, i kako je faktički kao mala bila zaljubljena do ušiju u njega.

Kako je izjavila na RTS-u pre par dana, njena drugarica je obožavala Milana Mladenovića, dok je ona više volela bubanj i popularnog Žiku, a kasnije zavolela i njegov filmski rad, jer se shvatilo da je i više nego talentovan zaa glumu, možda čak i za muziku.

Toliko je bila zaljubljena u Žiku da je jednostavno dolazila skoro svaki 2 dan i u njegovo ssanduče ubacivala ljubavna pisma, a onda su se nakon par godina i upoznali, i tada je zapravo shvatila da je njena naajveća ljubav u stvari gluma i da se želi stvarno sa time da bavi.

Preporučeno