Nakon 42 godine braka, poznati glumac Lazar Ristovski sporazumno se razveo od supruge Danice Ristovski, a ostali su u dobrim odnosima. Mnogi su ga osudili zbog ovoga poteza, jer se u domaćoj javnosti počelo šuškati da ju je ostavio zbog duplo mlađe žene. Međutim, najnovije fotografije na njegovom Instagram profilu izazvale su veliku pometnju. Na ovim fotografijama Lazar se može vidjeti kako u svojoj 70-oj godini gol pozira u blizini svog bazena gdje uživa u slobodnom vremenu. Na jednoj fotografiji stoji iza vrata, koja mu zaklanjaju intimne dijelove, a šaljivo je napisao “Gdje baš ova vrata da se nađu ovdje??” Zbog toga su njegovi sljedbenici reagirali s pomiješanim osjećajima. Jedni su hvalili Lazarovu tjelesnu građu i mladolik izgled, dok su drugi smatrali da je to neprimjereno čovjeku njegovih godina.

Komentari su se kretali od “Kad djed misli da je mladić” do “Čovjek izgleda nevjerojatno, bravo”. Mnogi su nagađali da nakon razvoda uživa u novostečenoj mladosti. Kako prenose mediji, slavni glumac prošle je godine obnovio svoj dom u malom naselju u Kotoru. Osim toga, godinama je pokušavao prodati svoju nekretninu u Zemunu, ali bezuspješno jer nitko nije bio spreman platiti traženu cijenu od 400.000 eura. U 40-godišnjem braku par je stekao dvije luksuzne nekretnine, procijenjene na više od milijun eura, te jahtu. Usred njihovog razvoda, prosperitetna producentska tvrtka para, koja je i dalje pod glumčevom upravom, također će biti predmet cijele rasprave. Par se vjenčao 1980. i dobio dvoje djece, Petra, koji je danas redatelj i filmski producent, i Jovana, koji je diplomirao ekonomiju. Glumčev stariji sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok mlađi sin Jovan sa suprugom Ljiljanom ima sina Bogdana. To prenosi Blic.rs. Kao dva velika i istaknuta umjetnika, došli smo do kraja zajedničkog puta, ali će nam se putovi nedvojbeno ponovno ukrstiti na drugačiji način.

Do našeg odvajanja nije došlo zbog prisutnosti treće strane, već prije zbog prirodnog rasipanja energije koja nas je prije povezivala. Iako je možda bilo moguće održati našu zajednicu u skladu s tradicionalnim konvencijama, vjerujemo da je zdravije i istinitije poduzeti ovaj korak. Nedavno smo se gledali očima u kojima više nema onog žara, entuzijazma i ljubavi koji su nas grijali više od četiri desetljeća. Glumac je tu činjenicu otkrio u intervjuu za magazin “Gloria”, priznajući težinu odluke i osjećaj rušenja svijeta. Kuća koju smo godinama zajedno radili neće se srušiti. Ostat će stajati i biti dostupan nama i našoj djeci godinama koje dolaze. Njegova vrata će nam uvijek biti otvorena, mjesto gdje se uvijek možemo osjećati kao kod kuće.

Preporučeno