Zdravko Čolić je ssvakaako pevač koji je udario temelje muzike u globalu na ovim prosstorima. Jednostavno ovaj čovek šta god da snimi i da izda, to mora da bude hit. Svakako da velike zasluge idu i pokojnoj Marini Tucaković koja mu je uradila jako veliki broj pesama koje ssu mu obeležile celu njegovu karijeru. Sada se nameće pitanje ko će mu pisati tekstove?!

Ako kažemo za nekoga da preko 35 godina ni sa kime nije bio u svađi i da nikome nije stao na žulj, a opet sa druge strane apsolutno ga svi vole i slušaju njegove pesme, onda vam je valjda jasno o kakvom se karakteru i osobi ovde radi. On je čovek koji je napunio apsolutno sve stadione i dvorane u bivšoj Jugoslaviji, a koji ih opet može napuniti kad god mu se prohte.

Baš to mu je donelo ogromnu zaradu, a svoju skromnost je pokazao kada je oženio “običnu” nastavnicu Sanju, koja radi u jednoj beogradskoj školi, a sve se desilo sada već davne 2019 godine. On sa njom danas ima 2 odrasle ćerke, koje su pravi ponos oca, i koji im je ispunio želju, te se odselio iz Beogeada pre par godina. Svima je definitivno odgovarala mir i tišina, tako da su u jednom nenaseljenom delu beogradske opštine, napravili kuću za poželeti.

Kako se spekuliše Zdravko Čolić je za njenu izgradnju platio prreko 2,5 miliona evra, ima ogroman beli zid, i definitivno nemaju nikakve komšije, i ovde po njihovim rečima pune baterije za nove radne pobede. Pogledajte i sami kao ona izgleda…

Preporučeno