Svijet šou biznisa i estrade je na prinudnom godišnjem odmoru u posljednjih 10 mjeseci kako je krenula cijela ova priča sa korona virusom. Tako da napokon sada mogu da se odmore, jer su cijeli život, govorili kako su stalno umorni od silnih nastupa, i sada napokon su imali priliku da cijelo ljeto odmaraju. Međutim, neki opet moraju kukati, kako se nema para, jer nema nastupa. 

Tako su ovih dana dobili i financijsku injekciju po drugi puta od po 90.000 dinara. Da nisu u krizi, pokazuju i njihovi Imstagram profili, koji su vrištali od luksuznih destinacija, i po tome se dalo vidjeti da su njihovi bankovni računi i dalje jako debeli. Lepa Brena je jedna od takvih koja je provela gotovo mjesec dana na luksuznom krstarenju po Azurnoj obali sa cijelom svojom porodicom. 

Obišli su Francusku i Italiju, a na kraju su završili u Crnoj Gori. Sada je došlo ipak malo hladnije vrijeme, i Lepa Brena se sa suprugom nije odlučila na inostrana skijališta, nego je odlučila svoje povjerenje ipak da povjeri Srbiji, jer se obrela na Zlatiboru. Boba je završio sa prijateljima, dok je Lepa Brena sa prijateljicama odlučila provesti jako ugodno večer. 

Ona je na slikama bez trunke šminke, a na sebi je imala samo zeleni džemper. Njih dvoje su nedavno proslavili i 29 gosina sretnoga braka. 

Preporučeno