Bivša rijaliti učesnica, i jedna od najintrigantnijih učesnica u rijalitijima, Dalila Dragojević iz dana u dan ne prestaje da iznenađuje javnost, pa tako u medijima vrlo često imamo priliku da pročitamo neku novu vijest koja se odnosi na nju, pa je tako bilo i ovog puta. Naime, ona je proslavila svoj 29.rođendan i tom prilikom ona je napravila gala slavlje kako je i najavila.

Sve se održalo u jednoj vili u Beogradu, a svaki detalj i dekorisanje bilo je savršeno i na svom mjestu, baš kako je slavljenica i zamislila. Ona je čak i novinarima dozvolila da uđu i jedno vrijeme snimaju, dok je ona davala intervju za emisiju Premijera vikend specijal, koja se inače emituje nedjeljom na Pink televiziji. Naravno da nije moglo da prođe bez skandala kada je ona u pitanju, pa se tako desila jedna jako neprijatna situacija, a radi se o tome da je ona u jednom trenutku rastjerala sve novinare koje je sama pozvala, a onda je nastavila da se veseli kao da se ništa nije desilo.

Prema saznanjima medija, Dalila je dobila veoma skupocjen poklon i to ni manje ni više nego od vlasnika Pink televizije, Željka Mitrovića, a kojem se ni sama nije nadala. Dakle, on je odlučio da drugoplasiranoj u petoj sezoni Zadruge koja je inače dobila montažnu kuću, pokloni još 40 kvadrata dodatnih, a svakako da ju je ovaj njegov gest ostavio bez riječi. Vaša mišljenja?

Preporučeno