Prije par dana je okončana i posljednja 6 sezona rijaliti programa Zadruga , koji je bio najgledaniji na ovim prostorima. Pobjedu je odnijela Aleksandra Nikolić , na veliko iznenađenje svih učesnika , ali su gledaoci tako odlučili . Naime , Aleksandra je preuzela nagradu u iznosu od 50.000 eura . Prema mnogima je protekla sezona bila najgledanija do sada , a morala je biti završena nešto ranije nego je plairano , a razlog tome je taj što je naš region obuhvatio velika tragedija koja je uslijedila početkom predhodnog mjeseca .

 

 

Naime , kako je već poznato 3.maja je došlo do strašnog zločina u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar , a samo dan kasnije , objavljeno je da je došlo do još jedne tragedije u kojoj je život izgubilo više od deset ljudi. Građani Srbije su se tada izjasnili da ne žele više gledati nasilje koje se propagiralo u Zadruzi.

 

 

Zbog svega ovoga navedeog vlasik najpopularnije televizije u regiji Željko Mitrović je na insistiraje predjsednika Srbije Aleksandra Vučića , ipak e odlučio nešto ranije da prekinuti 6.sezonu rijaliti šou programa Zadruga , a mnogi su bili iznenađeni njegovom odlukom. Međutim , iako mso pomislili da je ovakvom formatu rijalitija došao kraj Mitrović se ponovo oglasio zajedno sa svojom suprugom i najavio drugi i navodno mnogo bolji televizijski program. Marko Đedović je također pričao na ovu temu , te je rekao da su mu detalji poznati , ali da nebi smio otkrivati za javnost . Kako so uspjeli dozati da će učesnici biti sama elita društva , a između ostalog će biti prisutni i književnici , glumci i školovai obrazovani ljudi .Iako nije poznato mnogo detalja , javnost je već iskazala zainteresiranost za ovakav jedan rijaliti.

 

 

Preporučeno