Već poslednjih nekoliko godina, rijaliti Zadruga na našim prostorima najgledaniji je rijaliti program, i već pet sezona uspješno je na prvom mjestu bez bilo kakve konkurencije. Peta sezona polako se bliži kraju, tako da ćemo za malo više od mjesec dana saznati ko će biti bogatiji za 50 hiljada eura, i ko će osvojiti prvo mjesto. Podsjećanja radi, na samom početku pete sezone, tvorac ovog rijalitija Željko Mitrović najavio je kako će to biti ujedno i poslednja sezona ovog rijalitija.

Ni tada mu ljudi nisu vjerovali u to, a izgleda sa razlogom, jer i sami zadrugari do sada su nekoliko puta spominjali šestu sezonu, dok se u medijima šuškalo da su neki novi učesnici već potpisali ugovor. Upravo u nastavku pisat ćemo o tome, jer ova priča posebno se aktivirala nakon što su neke koalicije pokrenule pokret prikupljanja potpisa u cilju da televizija Pink ne dobije nacionalnu frekvenciju i da se ukine emitovanje rijalitija “Zadruga”. Zbog svega toga, Mitrović je odlučio da pita narod šta o tome misli, pa je napravljena peticija, i nakon toga oglasio se i sam vlasnik Pink televizije koji je rekao sljedeće:

“Prošlo je oko 48 sati od raspisivanja naše peticije, čiji je bio da zapravo vidimo šta građani Srbije misle o Pinku, šta misle o rijaliti programima, kao i o Zadruzi. Rekao bih da su za neke ovi brojevi impresivni, a ja očekujem da će ti brojevi još rasti”, a onda je dodao i ovo: “To je jednostavno zaključiti. Samo dva kanala Zadruge na You Tube imaju 3,3 miliona pratilaca. Ako neko uzme podatke Nilsena shvatiće brzo da je ukupan rič Zadruge 5, 7 miliona gledalaca. U nekom smislu je potpuno očekivano da bude toliko veliki odziv i toliko veliki broj.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno