Svijet je danas jako čudno mesto za život, najviše se to ogleda uz krizu koju je nametnula korona virus. Svet sse definitivno okrenuo naglavačke, a svi su počeli da žive nekim totalno drugim načinom života, i sve su morali da podrede trenutnoj situaciji koja je zahvatila celu zemaljsku kuglu.

Ovo je naročito istina na prostorima bivše Jugoslavije gdje vladaju nepismeni i neobrazovani dok mnogi gladuju i nemaju šta da jedu, tako da sada imamo samo nižu i visoku klasu, srednja se izgubila pre 30 i više godina. Ova neimaština i nemoć samo dovode do očajnijih postupaka ljudi, jer kada se okrenemo oko sebe, onda možemo samo da vidimo narodne kuhinje, prosjake, ali i pune klubove gde se toče pića od 100 evra i više.

Danas je postala uobičajena stvar da se u prodavnicama kradu osnovne životne potrepštine, a ako vam kažemo da je cena jednog putera od 250 grama skoro 3 evra, onnda vam je valjda jasno koliko je sve zapravo poskupelo. Danas ćemo zajedno pogledati snimak iz marketa, gde žena krade kobasice i trpa ih u svoju suknju. Mnogi ljudi koji kradu će pokušati da zaštite svoj identitet tako što će staviti kapuljaču, masku, kapu, ili nešto drugo, a ova gospođa je lagano bez ikakvih problema trpala suhomesnate prouzvode ispod suknje.

Na kraju njenog malog izleta po marketu, sigurno nije mogla očekivati da će ovaj njen snimak postati viralan. Obezbeđenje je odmah reagovalo i rešilo celu stvar. Da li ste ikada videli nešto slično, i gde su zapravo nestale silne kobasice? Video možete da pogledate ovde.

Preporučeno