Danas opet malo govorimo o Lepoj Breni, ženi koja je u svojoj karijeri koja sada već traje preko 35 godina napravila apsolutno sve. Prodala je na milione nosača zvuka, kako sa svojom grupom Slatki Greh, tako i u samostalnoj karijeri. NIkada se nešto posebno nije odavala skandalima, nego se uzdala u samo svoje dobre pjesme i to je to. 

Nakon toga je napravila Grand produkciju zajedno sa Sašom Popovićem, koja joj je na kraju donijela 25 miliona eura kada je prodala svoj dio produkcije jednoj medijskoj grupaciji iz Velike Britanije. U posljednjih par godina se skoro povukla sa muzičke scene, i jednostavno uživa u penziji, moglo bi se tako komotno reći. Ako je pratite na Instagramu možete da vidite koliko ona zapravo uživa u životu. 

Mnogi je osuđuju što je već ušla u sedmu deceniju života, pa radi mnogo plastičnih operacija, ali je to njeno tijelo, tak oda može sa njega raditi šta god želi. Treba reći da je ona idol mnogim mladim generacijama pjevača u cijeloj regiji, a sve vam je jasno kada to kaže jedna Jelena Karleuša koja jako teško može da prizna neke stvari po pitanju toga da je neko bolji pjevač od nje u bilo kojem segmentu. 

Međutim, da ona zna biti itekako nezgodna pokazao je i nedavan skeč sa jednim TV voditeljom, kada je naštimala cijelu situaciju da ju je on iznervirao sa jednim pitanjem, te je zbog toga dobio lijepu šamarčinu. Po svemu sudeći, Bobi nikako nije lako, i izgleda da se sa Brenom nikako ne treba kačiti,pokazao je i sam ovaj snimak. 

 

Preporučeno