Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, u nastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, koja je inače privukla dosta pažnje javnosti. Naime, poznato je da je mnogo ljudi koji imaju kućne ljubimce, koje vole i paze. Mi vam u nastavku donosimo priču jedne žene po imenu Stefani Lonc, koja inače radi kao dostavljač za “Amazon”, i ona je proglašena heroinom, zbog postupka koji je uradila.

Na video snimcima koji su se pojavili vidi se kako ona stoji između kćerke njene mušterije, ali i agresivnog pitbula, a sve ovo desilo se u predgrađu Las Vegasa. Inače je Stefani krenula na pauzu, a onda je vidjela Lorenu Rej, koja ima 19 godina, koja je vrištala jer je branila svog psa koji je bio napadnut od strane pitbula. Ona je bila ispred svoje kuće, i tada je njega napao pitbul.

Onda je Stefani bez razmišljanja došla, stala je između psa i tinejdžerke, i tako joj je dala priliku da spasi sebe u svog psa. Nadzorna kamera bila je na vratima, i ona je snimila cijeli ovaj događaj, a na snimku se čuje kako Stefani govori “Loš pas”. Na kraju Lorenin otac, Majkl zahvalio se Stefani jer je pokazala koliko je hrabra, a Stefani je izjavila sljedeće: “Krikovi su me podsetili na moje dete. Samo se nadam da će neko uskočiti i pomoći mom detetu ako se nađe u sličnoj situaciji. Nije to samo majčinski instinkt, to je samo… to je ljudska stvar”. Ostatak teksta pročitajte ovde.