U nastavku ćemo da pišemo o jednoj temi koja je prije nekoliko mjeseci bila jedna od glavnih tema u domaćim medijima,a riječ je o Mileni Popović, udovici poznatog političara Olivera Ivanovića. Sve to zbog toga jer je ona svima objelodanila da je u vezi sa Igorom Jurićem. Ona je na svom Instagram profilu objavila njihovu fotografiju, i kratko napisala ljubav, a onda su mediji samo pisali o njima. Ubrzo je uklonila fotografiju i zaključala svoj profil. Zanimljivo je da se tada saznalo da su oni zajedno već dvije godine, i da poslednjih godinu dana žive zajedno u Novom Sadu.

Igor je na jako tužan i tragičan način postao poznat, kada je njegova tada 12-godišnja kćerka Tijana oteta, a onda i na brutalan način ub ijena. Nakon toga on je otvorio fondaciju pod imenom svoje pokojne kćerke, a ta fondacija se bavi sa time da pomogne svima onima koje je zadesila ista ili slična sudbina. Ono što je zanimljivo jeste to da je on navodno još uvijek u braku sa svojom suprugom, mada oni već godinama ne žive zajedno. U vrijeme kada je njihova kćerka nestala, i njegova supruga je tada bila prisutna u medijima kao i on, ali se nakon cijele te priče povukla iz javnosti.

Sada su mediji došli u posjed fotografija na kojima se nalazi njegova supruga, a koje su nastale u vremenu kada su oni proživljavali svoje najteže dane. Ona se zove Mirjana, i jedina fotografija koja se nalazi u medijima jeste ta na kojoj se vidi da je pokojna Tijana preslikana kao sviha majka, od koje je očigledno i naslijedila svu ljepotu. Oni inače imaju još jednu kćerku Sašku, koja im je ostala jedina utjeha nakon tragedije koja ih je zadesila. Evo i vi pogledajte pa nam pišite vaša mišljenja u komentarima ispod.

Preporučeno