Jedan od poznatijih bračnih parova u Srbiji jeste pevačica Ana Bekuta i njen muž Mrka, i njih dvoje su pored Kemiša i Zorice definitivno najskladniji par na celoj estradi. Pevačica Ana Bekuta je već duži niz godina u javnosti i na javnoj sceni, a njene pesme znaju i mališani, a poslednjih par godina se skrasila u Zvezdama Granda gde je možemo gledati svake subote uvečer.

Mnogi cene rad i trud Ane Bekute, a posebno to što je jedna od retkih pevačica koja na javnoj sceni nije imala nikakve sukobe niti skandale. Celu karijeru je izgradila a samo lepim i kvalitetnim pesmama.

Također, ona je već nekoliko godina u sretnoj i uspešnoj vezi sa Mirkom i njih dvoje su odraz jednog lepog, skladnog i porodičnog života.

Međutim, svakom skladnom životu uvek dođe kraj. Neki dan u javnosti su dospele slike na kojima se vidi kako Mrka neko vreme već piše sa jednom mladom studenticom koja studira u Beogradu, i to verovali ili ne na Facebooku.

Moglo se primetiti da je prepiska bila dosta neukusna sa obzirom da je on ipak dosta stariji u odnosu na neku devojku, nudio jojj je čak i se ks, a kada mu je ona rekla da ima Anu, on je rekao da je njeno vreme davno ispuhalo. Oni su skupa već 8 godina i kako je izvor blizak ovom paru otkrio, Bekuta je dosta povređena, svađa je bila žestoka, ali su ipak ostali zzajedno.

Preporučeno