Jednu nevjerovatnu priču vam donosimo u nastavku današnjeg članka, a vjerujemo da će sve vas da zanima i da vam privuče pažnju. Naime, ljubav roditelja zaslužuje svako dijete bez obzira na sve, ali nažalost to nije baš uvijek slučaj, pa je mnogo djece koja ostanu sama i napuštena i bez roditelja ili bilo koga drugog, pa budu prepuštena sami sebi.

Mi vam danas donosimo priču o jednoj ženi koja je usvojila dječaka kojeg niko nije htio da usvoji, a ona je od onog trenutka kada ga je ugledala znala da želi da usvoji tog dječaka bez obzira na sve, i ona je jedna od rijetkih koja je pomogla jednoj bebi da odrasta brižno, da okružen zdravim okruženjem. Međutim Jordan nije bio jedini kojeg je ona usrećila, ali se od svih ostalih nekako izdvajao. Prošlo je 28 godina, a onda je ona primila jako poražavajuće vijesti, a radi se o tome da je njoj dijagnostifikovana teška bolest bubrega, i ukoliko je htjela da preživi, njoj je bio potreban novi bubreg.

Kada je to Jordan čuo, znao je da mora da uradi nešto po tom pitanju i da joj pomogne, pa se testirao i saznao je da on dolazi u obzir kao donor, pa je bez oklijevanja on pristao da joj da svoj bubreg i da na taj način pomogne ženi koja ga je odgojila i koja mu je pomogla. Na kraju je prošlo sve u najboljem redu i njegova jako velika žrtva pokazala se uspješnom, pa se na kraju ove priče dolazi do zaključka da sve što je ona uradila za njega, da joj se na kraju on za sve to odužio.

Preporučeno