Jeff Bezos, najbogatiji pojedinac na planeti, nerazdvojan je od svoje partnerice Loren Sanchez, koja je novinarka, voditeljica i pilot, otkako je njihova romantična veza postala poznata. Međutim, važno je napomenuti da je ova veza započela činom dvostrukog preljuba. Svoj ovogodišnji godišnji odmor proveli su na hrvatskoj obali, koja je poznata po brojnim uglednicima poput Katy Perry i Orlanda Blooma. Loren, koja se suočila s kritikama zbog svojih plastičnih operacija, dala je prvi intervju ranije ove godine. U intervjuu je govorila o svojoj vezi s jednim od najbogatijih pojedinaca na svijetu. “Uživamo provoditi vrijeme zajedno, i osobno i poslovno. Trenutno mi pomaže s mojom knjigom, a često zajedno letimo i vježbamo. Praktički smo nerazdvojni”, otkrila je Loren za The Wall Street Journal.

Nastavila je opisivati ​​život s Jeffom Bezosom kao svakodnevnu priliku za pohađanje MasterClass-a te da ju je naučio vrijedne lekcije iz menadžmenta. Na pitanje koji joj je najbolji savjet ikada dao, Loren nije oklijevao odgovoriti. Kao netko tko često vodi sastanke, znala sam prva govoriti. Međutim, kolega mi je savjetovao da prvo pustim druge da iznesu svoje stavove, kako moje mišljenje ne bi utjecalo na njihove ideje. Također je preporučio da sastanci ne traju dulje od sat vremena i da voditelj sastanka dostavi dokument od najviše šest stranica u kojem će biti navedeno o čemu će se raspravljati i zašto. Zadivljen sam njegovom sposobnošću da satima čita dokumente. Loren Sánchez je ispričala da njezin kolega ima duhovitu stranu za koju prije nije znala da postoji.

Ona ga smatra vrlo zabavnim i njegovo šašavo ponašanje uvijek je nasmije. Kad ga je prvi put čula kako se smije, ostala je zatečena, no sada jako uživa. Otkrila je da bi ga, ako bi ikada bili na zabavi i razdvojili se, lako mogla locirati prateći zvuk njegova smijeha. Međutim, nastavila je govoriti o nedostacima veze s jednim od najbogatijih ljudi na svijetu. Objasnila je da je morala naučiti kako biti oprezna kada s bilo kime ne otkriva gdje se točno nalazi i paziti na ono što objavljuje na društvenim mrežama. Budući da je bila otvorena i pričljiva osoba, bilo joj je teško zadržati svoju privatnost. Morala je uložiti znatne napore kako bi naučila kontrolirati stvari koje je otkrivala drugima. To joj je bila dragocjena lekcija jer je sve dijelila sa svima. Nakon njihovog razvoda 2019., bivša supruga Jeffa Bezosa, Mackenzie Scott, dobila je 4% dionica Amazona, što je iznosilo 36 milijardi dolara.

Zabilježeno je da je već donirala oko 13 milijardi dolara. Dok je Džef poznat po povremenoj uslužnosti, njegova bivša partnerica poznata je po tome što je znatno darežljivija. Bivši par zajedno je na svijet donio četvero djece. Mackenzie se 2021. udala za Dana Jewetta, profesora. Loren je, pak, u braku s moćnim glumačkim agentom Patrikom Weitzelom za kojeg se udala 2005. nakon rastave od bivšeg igrača američkog nogometa Tonija Gonzaleza. Loren i Toni imaju sina Niku, a ostali su u prijateljskim odnosima i nakon razvoda. Osim toga, Loren je zadržao prijateljski odnos s Tonijevom suprugom, Oktober.

Preporučeno