MNOGE ŽENE, KAO I MUŠKARCI ČIM DOĐE LJETNO VRIJEME, SA VIŠKOM KILOGRAMA MUKU MUČI, NAJVIŠE SA VIŠKOM SALA NA STOMAKU, ODNOSNO MJESTA OKO KUKOVA.

Salo oko stomaka predstavlja najveću noćnu moru, problem većine populacije u današnje vrijeme je to što i oni koji nemaju višak kilograma imaju stomak, i upravo taj dio se najteže gubi i topi prilikom svake dijete.

Sada ćemo vam u nastavku reći nešto više o dijeti:

– dijeta japanskih monaha; skidate do deset kilograma uz pomoć ove dijete, samo deset dana je potrebno, dobro ste pročitali ovo, to je više nego moguće, samo šest suhih šljiva uzmite, prelijte uvečer sa 100 mililitara prokuhane vode, prekrijte i pustite da odstoji.

A dok se hlade šljive, u jednu zdjelu slobodno uspite ovsene pahuljice, dvije manje žlice, manju žlicu mljevenog lanenog sjemena, a toliko i kakaoa. Kad ste spremili sve lijepo, samo prelijte 300 mililitara kefira, izmiješajte dobro.

Kad se ohlade suhe šljive, izvadite košice i sitno ih isjeckajte i dodajte u ovu smjesu sa pahuljicama, lanenim sjemenom, neka u frižideru prenoći, ujutru na prazan stomak pojedite. Nakon mjesec dana konzumacijem gubite tri do pet kilograma ovoga, prvo oko samog stomaka.

Nadamo se da će vam ovo dobro doći i da ćete biti sretni u vezi tog.

Preporučeno
Loading..