Danas govorimo o jednom jako zanimljivom problemu koji uglavnom mući sve žene na svijetu, a radi se naravno o prekomjernoj količini kilograma. Međutim, ponekad se protiv prirode jednostavno ne može, jer kako se ulazi u godine, apogotovo poslije 30, onda se sa svakom godinom starosti dobija po jedan kilogram. 

Zato ljudi, ne samo žene hrane se zdravo, a neki idu na dijete, a oni koji se baš žele dotjerati u red, idu i na operacije želudca, poput Ane Nikolić i Darka Lazića, njih dvoje su najbolji primjeri kak omožete izgubiti kile na taj način. Međutim, oni su isto dokaz, kako možete i biti na pragu bolesti, jer su njih dvoje sada itekako pretjerali. Pretjerati možete i sa dijetom, ako je ne radite na pravi način.

Mi vam danas donosimo jednu jako učinkovitu dijetu, koja traje samo 5 dana, a tiče se konzumacije krompira. Pitate se kako je to uopšte moguće? Prvog dana za doručak uzemete jedan kuhani nesoljeni krompir i šolju jogurta. Za ručak ide 2 krompira i šolja jogurta, a za večeru 2 šolje nemasnoga jogurta. Drugog dana za doručak samo šolja nemasnog jogurta, za ručak 2 krompira i jedna čaša nemasnog jogurta, dok za večeru uzmete 1 krompir i 1 šolja jogurta. 

I na kraju trećeg dana za doručak samo jedan neposoljeni kuhani krompir, za ručak 1 krompir i šolja jogurta, dok za večeru pojedete šolju nemasnog jogurta. Za 3 dana na ovaj način možete izgubiti i 5 kilograma. 

Preporučeno