Na balkonu Gradske skupštine Jelena Đoković pokazala je svoj vrhunski intelekt. Doček naših cijenjenih sportaša bio je emotivan događaj, a sinoćnji je jedan od najupečatljivijih. Balkon je poslužio kao pozornica za izvanredan performans. Mnoštvo pojedinaca okupilo se kako bi iskazalo podršku, zahvalnost i divljenje košarkašima koji su osvojili srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu. Uz njih su na balkonu bili kolege košarkaši koji su osvojili zlatnu medalju, kao i tenisač Novak Đoković koji je držao trofej US Opena. Gromoglasni pljesak publike doveo je Đokovića do suza kao nikada do sada, a posebnu pažnju privukao je jer su ga svi na balkonu tješili i toplo grlili. Nazočni su bili članovi beogradskog sindikata, tima iz snova i stručnog stožera, kao i Novakova supruga Jelena koja je nosila neprestani osmijeh.

Kada je Novak zaplakao, Jelena ga je čvrsto zagrlila, a njena reakcija izazvala je snažan emotivni odjek kod svih prisutnih. Jelena Đoković je ispričala: “Odrastajući, Novak je sanjao da bude voljen, priznat i da stoji na vrhu svijeta, dok sam ja imala drugačiji san. Željela sam biti uspješna žena iza scene. U jednom od rijetkih intervjua u kojem pričala je o svom privatnom životu, pitamo se kakva je to žena koja bi mogla podržati Novakovu karijeru, a istovremeno održati njihovu obitelj na okupu. Dok Đoković oko reketa vrti ostale tenisače, tko ima moć da njega vrti oko malog prsta?

Rafael Nadal, kao ni sve opasniji Carlos Alkaras.Kao nositelj 23 Grand Slam naslova, namjerava u New Yorku kolekciji dodati još jedan, a čini se izglednim i do finala.U slobodno vrijeme bavi se zabavlja publiku, povremeno se posvađa s njom, druži se s obožavateljima i medijima te iznosi neke intrigantne anegdote iz osobnog života, a Đoković se na konferenciji za novinare spomenuo i svoje kćeri Tare koja je nedavno proslavila šesti rođendan. Bez sumnje, ona je njegova draga, koja učvršćuje posebnu vezu između očeva i kćeri. Novak je otvoreno podijelio koliko ga je ona emocionalno pogodila:

“Jako sam osjetljiv na nju; njezine riječi i zagrljaji me mogu lako rastopiti. Ona također ima smisla za manipuliranje mnome, tako da se lako nađem pod njenim hirovima. Bez obzira šta sve ona želi, ja sam joj uvijek na raspolaganju – s osmijehom na licu priznao je Novak.

Preporučeno