U nastavku današnjeg članka govorimo o najžešćem momu iz 90 ih godina prošloga veka, koji je sve do danas uspeo da sačuva svoju glavu na ramenima. Po izlasku iz zatvora ušao je u rijaliti program Zadruga, gde je zzaradio za manje od 10 meseci, skoro 350.000 evra.

Kristijan Golubović počeo je svoju borbu sa kilogramima kada je vaga pokazala 138, a sada je otkrio i kako je uspeo da se izbori sa viškom, i kako je izjavio za jedan srpski portal, nije bilo nimalo lako po njega. Žestoki momak istakao je da je vodio računa o ishrani, ali i da su mu lesti sek sualni odnosi i te kako pomogli u nameri, tako da morate i po tom pitanju biti itekako aktivni. On kaže da je najbolji način za mršavljenje – seks i dodaje da je, otkako je povećao aktivnosti s partnerkom Kristinom Spalević, smršao čak 17,5 kilograma.

“Smršao sam 17,5 kilograma jer sam smanjio unos šećera i ugljenih hidrata, a dosta povećao sek sualnu aktivnost, trebam zahvaliti mojoj devojki”, navodi Kristijan Golubović.

“Kristina i ja smo bili rastrzani zbog obaveza, išli smo od grada do grada, pa smo jeli gde smo stigli – po restoranima, tavernama, tako da se sve appsolutno lepilo za nas… Nisam išao na spavanje, nisam jeo na vreme, unosio brzu hranu, pa sam se baš ugojio, i jedva sam disao u tim danima, i bilo je vreme da povučem crtu. Kada sam se jednog da na pogledao u ogledalo, shvatio sam da moram da promenim navike iz korena”, objasnio je. ” Aktivan sam po pet, šest sati dnevno u krevetu i rezultati su tu. Zato sada, kada jedan dan preskočim seks, bukvalno kriziram, nije bilo lako, ali sada sam se navikao”, dodao je Kristijan.

“Meso jedem isključivo sa salatom. Nikako ne uz krompir ili rižoto, to obavezno razdvajam. Tako se ne gojim, a unesem proteine koji su mi potrebni.  Glad ubijem sa indijskim bademima i to je to”, zaključio je.

Preporučeno