Idemo se malo odmoriti od covida 19, i odmoriti mozak uz neke stvari koje nas okružuju svakodnevno, a mi jednostavno nemamo vremena da ih zapazimo i da vidimo šta je to naša realnost. Sljedeća priča se svakako neće svidjeti ženama, jer ono što ćete da čujete danas jednostavno ćete misliti da se dešava samo u snovima ili nekim filmovima.

Vrlo dobro se zna da kako je naastala porodica, uvijek imamo neke konflikte unutar iste, tako da ako nekada na cesti ili društvenim mrežama imamo sretne i zaljubljene parove, nikada ne znamo šta se dešava iza njihovih 4 zida. Tako je još od davnih vremena, žena u porodici uvijek bila ugrožena, i uvijek smo imali slučajeve nasilja nad ženama. Danas je to procentualčno ipak puno maanje, jer su se žene kroz godine izborile za neko svoje mjesto u društvu. 

Nasilje nd ženama je još od davnih dana povezivano sa neimaštinom, alkoholizmom i bračnim nevjerama. Nije se jednom desilo da žena dođe sva modra na posao, i onda mora da laže odakle joj sve te masnice, podlivi i rane po tijelu. Na društvenim mrežama se tako mogu pronaći razni snimci i video zapisi raznih osoba koje podržavaju nasilje nad ženama. Međutim, kada je dna žena to raddi, i to još za svoju kćerku, onda je to van svake pameti. 

Ona je tako rekla da muškarci trebaju da tuku svoje žene samo da bi bile bolje. Čak da je u pitanju i njihova kćerka. Ovaj video je zgrozio cijelu javnost, sad nam recite, da li se slažete sa njom?

 

Preporučeno