Jedan od najpoznatijih i natraženijih glumaca svoje generacije je nedvojbeno Vojin Ćetković, kako u Srbiji tako i u regionu. Njegova popularnost nije samo zahvaljujući njegovim glumačkim sposobnostima, već i njegovom zapanjujuće dobrom izgledu. Sloboda Mićalović, njegova supruga, zadivljujuća je glumica na kojoj mnogi zavide, a ne čudi zašto. Muškarci su i zavidni na Vojinovom braku sa tako lepom glumicom.

 

 

 

Zanimljivo, u Vojinoj porodici su i drugi članovi koji rade u filmskoj industriji i podjednako su zgodni. Na primer, njegova bratanica Marta je markantna figura i ćerka Vojinovog brata Bojana, koji je zaposlen kao pozorišni organizator u njihovom rodnom Kruševcu. Uprkos tome što je stekla diplomu dramske umetnosti, Marta se nije bavila glumom kao njen ujak. Umjesto toga, razvila je interes za menadžment i proizvodnju i odlučila se fokusirati na ta polja. Njen IMDB profil prikazuje njenu uključenost u više projekata, kao što su “Ruski konzul”, “Lako je Raletu” i “Srce zločina”.

 

 

 

Pregledajući njen Instagram nalog, može se pronaći mnoštvo slika sa njenih putovanja, snimaka njene svakodnevne rutine i objava povodom njenog 31. rođendana u avgustu. Pored toga, na nalogu se nalazi i nekoliko porodičnih fotografija, među kojima je i jedna sa glumcem Vojinom, kojeg ona rado naziva “čika”. Ovo ukazuje na blisku vezu između nje i njegove žene i kćeri. Izreka “krv je gušća od vode” zvuči tačno i može se pretpostaviti da talenat postoji u porodici, kako kaže popularni američki izraz. I u ovom slučaju možemo tvrditi da je ljepota u porodici Ćetković nasljedna, što je vidljivo kada se posmatraju Martine fotografije.

 

 

Preporučeno