U današnje vrijeme narodne zvijezde, koje su usko povezane sa šou biznisom, jako je učestalo da se bave svim i svačim. To ih je jednostavno i natjerala cijela situacija sa covidom 19 na to, jer nemaju nastupa sada će skoro i godina dana. Zato se svi snalaze kako znaju i umiju, a neki od njih su se povukli i žive konkretno na selu. 

Mnogi od njih su se oglašavali i po  medijima u posljednje vrijeme. Kako im pomoć od 90.000 dinara koje su primili od Vlade Srbije jednostavno ne može da bude. Dara bubamara, Aca Lukasa su samo neki od njih koji su se javno žalili, a najgori od svih je bio i Đani koji je rekao da mu treba minimum 20.000 eura mjesečno da pokrije troškove kredita i osnovne životnre tropkove. 

Jedan od rijetkih koji se nikada nije požalio jeste i Miroslav Ilič, koji je sve iznenadio kada je rekao da mu je dovoljno i 3.000 eura mjesečno, ali to sve uzima iz banke, jer je za jako puno godina uspješne karijere i zaradio solidno tako da nema potrebe da osjeti kovid krizu, koja pogađa baš cijelu muzičku scenu. Rada Manojlović je također jedna od onih koja ne voli da kuka, i koja je u stvari sa sela. 

Ona je tako pred božićne praznike uvela jednu beogradsku ekipu na svoje imanje, gdje joj još uvijek živi otac, koji uspješno uzgaja svinje, kokoške i krave. Nije imala problema da kaže da iza velikih zidina, ipak je sve puno stoke. Vaša mišljenja o Radi Manojlović?

Preporučeno