Glumci koji potiču sa naših prostora, i koji su već nekoliko godina na našoj javnoj sceni su zaista neprikosnoveni, i slobodno možemo reći da se takvi više neće roditi, a filmovi koji su se nekada snimali i u kojima su oni glumili su jednostavno neponovljivi, a jedan od velikana koji više nije sa nama, a koji je iza sebe ostavio veliki trag, brojne uloge, i nevjerovatnu karijeru, ali isto tako i nevjerovatno veliku bol u životima njegovih prijatelja i porodice jeste Ljubiša Samardžić, a njegova unuka je jedna od onih koja tuguje i dalje za njim.

Nakon smrti njegovog sina, utjehu je pronašao u svojim unucima, koji su mu davali snagi da on nastavi dalje, a u njegovom srcu posebno mjesto zauzimala je njegova unuka Sara, koja je ostala bez oca, pa je i ona uz svog djeda pronalazila trenutke spasa. Koliko je ona bila vezana za svog djeda, pokazala je još jednom i to njenom objavom na njenom Instagram nalogu gdje se oprostila od svog djeda sa jako potresnim riječima, a napisala je sljedeće:

“Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene “Policajca sa Petlovog brda”, jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvek podrška. Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio”, napisala je. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno