Danas malo govorimo o kriznom štabu u Srbiji i nekim njenim članovima, ali na neki drugi način, to jeste sa one privatne strane. Dugo vremena su mediji pokušali otkriti neke detalje o najzanimljivijem članu kriznog štaba, Dariji Kisić tepalčević, međutim skupili su tek nešto malo informacija o njoj. Žena nema nijedan društveni nalog, što govori koliko voli svoju privatnost. 

Zna se samo da joj je suprug doktor, da kćerka studira i da je iz Bosne i hercegovine, i da je došla u srednoj školi, to jeste sa 17 godina u Beograd, gdje živi i dan danas. Međutim, u nastavku imamo pravu poslasticu za vas, a kao što vidite na naslovu, govorimo o doktoru Nestoroviću koji se povukao iz kriznog štaba, i koji vodi svoj normalan život. Dosta mu je više medija i želi da radi samo svoj posao, i da vrijeme provodi na svojoj vikendici.

Pošto više ne želi nikako da se pojavljuje u medijima, njega je potjerala ekipa Paparaco lova, koja ga je uslikala i snimila u crvenoj Mazdi, džipu koji vrijedi na tržištu nekih 23.000 eura. Ono što je interesantno je to da doktor, poznati pulmolog ne živi u Beogradu, nego je u Obrenovcu, koji je puno mirniji za život jednog čovjeka koji je itekako interesantan medijima. 

Kada su došli pred njegovu kuću, nakon što je doktor završio sve svoje obaveze u gradu, vidjeli su da je vila na nekoliko stotina kvadrata. Može se reći da jeovdje uložio jako puno para, ali ipak on je doktor. Lijepo se zarađuje, zar ne?

Preporučeno