Zoran Moka Slavnić mnogi smatraju jednim od najiznimnijih košarkaša s područja bivše Jugoslavije. Tijekom godina stekao je značajna priznanja i osvojio je nekoliko istaknutih medalja igrajući za reprezentaciju. Što se osobnog života tiče, Moka je ponovno dospio u središte javnosti kada je njegov sin Zvezdan odlučio sudjelovati u reality showu. Za sve vreme Zvezdanova boravka u Zadruzi, Moka mu je davao nepokolebljivu podršku.

 

 

Sin dotične osobe, Zvezdan, rođen je iz prvog braka koji je okončan žučno. To je negativno utjecalo na Zvezdana, koji se počeo povezivati ​​s kriminalnim elementima i postao nekontroliran. U dobi od dvadeset godina počinio je ubojstvo i nakon toga bio u zatvoru devet i pol godina. I nakon izlaska iz zatvora ustrajao je u stvaranju problema.

 

 

Zbog velikih nepodmirenih dugova pristao je na prijedlog Željka Mitrovića da dođe na imanje u Šimanovcima i vrlo brzo postao središnja figura Bijele kuće. Unatoč tome što je s Anom Čurčić bio u 15-godišnjoj vezi, u nevjeru je krenuo s upola mlađom Anđelom Đurišić. Nakon što je produkcija Anu uvela u reality show, on je prema njoj postajao sve neprijateljskiji te ju je izlagao stalnim verbalnim napadima i vrijeđanjima.

 

 

Ana je otvoreno priznala da je u vezi s jednim pojedincem doživjela i psihičko i fizičko zlostavljanje. Iako je svima bilo vidljivo da je užasna osoba, Moka je svog sina aktivno podržavao na sve moguće načine. Nakon što su Zvezdan i Anđela izbačeni iz reality showa, uselili su se u Mokin skučeni stan. Pošto je sada sklopio Zadrugu, Moka je odlučio da je vreme da ukine svoje naloge na društvenim mrežama. Zahvalio se svima koji su ga bodrili u proteklih deset mjeseci, ali vrijeme je da se vrati korijenima i s tribina bodri svoju voljenu Crvenu zvezdu.

Preporučeno