Ceca Ražnatović proživljava drugu mladost u pravom smislu te riječi. Prvo je dobila unuka, malog Željka za kojeg kaže da ju je u potpunosti podmladio, i da sada doživljava drugu mladost. Nakon toga je izašla u javnost da je zaljubljena, i da je u vezi sa 9 godina mlađim Bogdanom Srejovićem. Mnogi su je osudili zbog svega toga, ali je ona rekla ako je Dara Bubamara 21 godinu sa mlađim likom, može i ona. 

Koliko je ozbiljna cijela situacija pokazuje i podatak da je već Bogdana upoznala sa sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom. Već su sada može se reći prava mala sretna porodica, a revanširao se i Bogdan njoj. Prvo su bili na jednom ručku kada ga je majka kontaktirala putem video poziva, koja je trenutno u Londonu, a onda je ceca se prikazala i tako su se malo ispričale. 

Prije par dana su otišli i korak dalje, oni su zajedno otišli na porodičnu slavu u Kragujevac gdje se Ceca Ražnatović upoznala i sa njegovim ocem, a njegovi utisci su više nego pozitivni. Međutim, imamo i situaciju kada se neke njene kolegice oglašavaju povodom svega ovoga, a jedna od njih je i Zlata Petrović, koja i nije imala toliko sreće u ljubavnom životu. Razvela se od Hasana Dudića, pa nakon toga je imala brk sa Pejom, poznatim voditeljom. 

“Ceca treba da nađe dedu? Ne, mislim da ako se tako osjeća treba da se vodi svojim srcem. Neka ne obraća pažnju šta javnost i ljudi misle što je starija od njega 9 godina”, rekla je Zlata Petrović.

Preporučeno