Bilo koje priče koje su vezane sa zmijama ljudima nekako tjeraju strah u kosti, jer i sama pomisao da imate blizak susret sa ovim hladnokrvnim gmizavcem vam ledi krv u žilama. Znamo da na svijetu postoji mnogo vrsta zmija, posebno onih otrovnih, a čiji otrov je toliko jak da može da usmrti čovjeka za svega par minuta. Na svu sreću naše područje nije poznato po mnogo zmija otrovnica, imamo ih tek nekoliko i vrlo lako ih možemo prepoznati. Ljetno vrijeme, je svakako period kada se one najviše pojavljuju, pa tako u ovom periodu imamo i mnogo priča koje nam stižu od mnogih ljudi, a koje se odnose na njihove susrete upravo sa zmijama.

Priča koju vam danas donosimo, tačnije se odnosi na jednu objavu koja je osvanula na jednoj Fejsbuk stranici, a riječ je o objavi jednog Zagrebačkog azila koji se inače bavi smještanjem i čuvanjem životinja koje su na ulici i koje nisu zbrinute, pa je odlučio da sa svima podijeli u kakvoj zanimljivoj situaciji se on našao. Tako je on na samom početku napisao sljedeće: “Ljudi su pomislili da im se u kuću uvukla zmija pa smo izašli na intervenciju očekujući mnogo većeg gmaza. Na kraju smo iz njihove kuće izašli s ovim malenim bezopasnim gušterom bez nogu”, napisao je on.

Ispod njegove objave nizali su se razni komentari, a neki od njih glasili su: “Uz dužno poštovanje svima, ali meni je zmija zmija i gotovo. Mogu da shvatim ljude da su poludeli i prepali se. Ja se na moru u kuću zaključam kad vidim blavora. Isto sa slepićima – piše u jednom od komentara. – Zlo i naopako – pisalo je u drugom komentaru. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.