Danas se malo bavimo domaćom estradom i nekim poznatim ličnostima, kao i njihovim privatnim životom. Vjerujemo da ako pratite domaće slavne i poznate ličnosti da ste jednostavno upoznati sa svim tim detaljima, a mi ćemo danas govoriti i o srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću, koji uopšte nije privatno eksponiran u medijima.

On se jako puno pojavljuje u medijima, ali jednostavno ne voli da svoje privatne stvari iznosi u javnost. Roditelje je samo jednom pokazao na TV Pinku, kada je bio u predsjedničkoj kampanji, kao pripadnik SNS stranke, i to je sve. Kako je došao na predsjedničku fotelju, jako rijetko se u medijima mogu vidjeti njegova supruga i djeca. Kčerka mu je bila posljednji puta u medijima u njegovom štabu, kada j eponovo osvojio izbore u julu mjesecu. 

Međutim, ono što ljudi jako malo znaju jeste njegov život od prije, sa njegovom prvom ženom, sa kojom ima i svoje dvoje najstarije djece. Njeno ime je Ksenija Janković, i ona mu je podarila dvoje djece, ali se sa njome rastao, a u nasljedstvo joj je ostavio veliki stan u beogradskom naselju Belvil. Danilo i MIlica su njegovo dvoje djece, a sam predsjednik Srbije nije dugo vremena sam, jer je jako vrzo oženio svoju drugu ženu Tamaru. 

Ona je sa njime još od karijere u SNS-u, kada je bila član ove partije, njihovo poznanstvo seže u posljednjih 15 godina. Sa njom ima malog sina Tadiju, a sada se postavlja pitanje koja je od njih dvije ljepša? Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja. 

Preporučeno