U nastavku ovog članka pišemo o poznatom rijalitiju programu Zadruga. Zvezdan Slavnić i dalje blista kao glavna atrakcija Zadruge 6, iako show još nije gotov. Među muškim natjecateljima i dalje je najpoželjniji Šimanovčanin, a blizu mu je samo Filip Cara. No otkako se grupi u Šimanovcima pridružio Željko Mitrović, Filipovo se držanje primjetno promijenilo. Djeluje opuštenije i manje zabrinuto, možda ima pasivniji pristup.

Zvezdan ne može pronaći mir jer je nedavno raskinuo vezu s Majom i vratio se Anđeli. To je rezultiralo intrigantnim trenucima između njih troje, a Maja se teško nosi s činjenicom da je Zvezdan Slavnić odabrao Anđelu umjesto nje.

Vrijedi napomenuti da je veza između Zvezdana i Anđele nastala prije njihovog angažmana u Zadruzi. Zapravo, imali su romantičan susret 2021. kada su se neočekivano susreli na zabavi. Čak su zajedno iznajmili stan na Voždovcu i zajedno proveli tri mjeseca. No, stvari su se dramatično preokrenule prošlog vikenda kada su se njih dvoje posvađali, au situaciju se uplela Maja Marinković. Ovaj neočekivani obrat svakako je dodatno zaintrigirao njihovu ionako kompliciranu vezu.

Zvezdana se lako nagovorila da uđe s njom u krevet te su se počele upuštati u strastvene aktivnosti. Prije nego što je počela, koristila je eksplicitan jezik i čak ga je zamolila da ima odnos s njom. No, njihov intimni trenutak naglo je prekinut kada je u sobu ušla Anđela. Cijeloj sceni možete svjedočiti u priloženom videu. Koje je vaše mišljenje o ovome dešavanju u poznatom rijalitiju Zadruga i njenim učesnicima? Pišite nam u komentar vaša mišljenja ispod ovog teksta.

Preporučeno