Kako ste i sami mogli da zaključite, danas ćemo da se bavimo sa vijestima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a fokusirat ćemo se na jednog pjevača, tačnije Milana Stankovića, koji se već prije nekoliko godina povukao sa javne scene. Naime, on se prije mnogo godina pojavio na estradi i to zahvaljujući njegovom učešću u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gdje je itekako privukao pažnju na sebe, a kada je dobio svojih pet minuta, odlučio je to i da iskoristi.

I išlo mu je jako dobro, jer talentom koji je posjedovao, brojnim odricanjima, naporom i radom on se probio u sami vrh estrade, snimao je pjesme koje su bile veliki hitovi, bio je jako tražen, a onda se on odjednom povukao sa javne scene. Mnogi su mislili da je to samo privremeno, ali kako stvari stoje on ne namjerava da se vraća na javnu scenu. Inače, poznat je i po tome što je on bio vezi sa Radom Manojlović, a kada je ona okončala poslednju vezu, šuškalo se da su se ona i Milan pomirili, ali izgleda da to ipak nije istina.

Milan se u potpunosti posvetio vjeri, a svoje vrijeme provodi tako što obilazi manastire i crkve u Srbiji. Milan više ne izgleda onako kako ga većina nas pamti, jer danas je on potpuno drugačiji, a to smo mogli vidjeti zahvaljujući fotografiji koja se pojavila u medijima, i na kojoj se vidi da on ima koji kilogram više, da je pustio bradu, te da ima dužu kosu. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.