Pjevačica Mira Škorić bila je u braku sa Vasom Jeremićem u kojem su oni dobili kćerku Milicu, koja se prije nekoliko dana udala, i zajedno sa svojim izabranikom ona je izgovorila sudbonosno “da”. Svakako da je ovo njihovo vjenčanje medijski ispraćeno, a do oltara Milicu je odveo upravo njen tata, i to je bila inale i prilika da javnost vidi Vasu, koji inače nije toliko prisutan u medijima, a koji i dalje važi za jednog zgodnog i lijepog muškarca.

Mira i on su u braku bili deset godina, a nakon toga odlučili su da krenu svojim putem. Milica je krenula drugačijim putem u odnosu na njenu majku, tačnije krenula je očevim stopama, a radi kao doktorka, i Mira je na svoju kćerku jako ponosna. Milicu rijetko imamo priliku da viđamo u javnosti, tačnije ona se pojavljuje samo na javnim događajima, i ono što moramo da kažemo jeste da ona ima nestvarnu ljepotu, a kada je u pitanju njen izabranik Sebastijan o njemu se jako malo zna.

@m.jeremiceva

♬ Level Up – Ciara

Naime, on je zaposlen u jednoj beogradskoj firmi koja se bavi sa gradnjom luksuznih stambenih kompleksa. Inače prije nekoliko dana u medijima su se po0javile fotografije na kojima se vidi kako on Milicu drži ko malo vode na dlanu. Milica se oglasila na Instagramu, a vidi se kako ona uživa u prvim nedjeljama braka, jer njen blistavi osmijeh i sjaj u očima govore više od hiljadu riječi.