Astrologija nas definitivno dovodi u raznorazna iskušenja. Kada im nešto ne ide od ruke, mnogi znaju da za to krive retrogradni Merkur, a kada nam sve ide onako kako smo zamislili, mnogi tada ni ne pomisle na horoskop i na uticaj zvijezda. Po stručnjacima, početak proljeća nosi mnoge promjene kod horoskopskih znakova, a za samo nekoliko dana, i to 18.03. u 8 sati i 17 minuta u Beogradu počinje pun mjesec, a ono što nam on donosi, te čemu sve treba da se posvetimo i čime treba da se bavimo u tom periodu je za sve nas otkrila poznata astrologinja Jelena Đokić:

“Pun Mjesec će biti 18. marta u 08:17h u našoj vremenskoj zoni u Beogradu, i od tada pa naredna 24 sata pije se samo voda. Ovo važi za sve koji mogu da poste na vodi, a oni koji ne mogu, neka se potrude da izbjegnu gazirana ili alkoholna pića. Pun Mjesec biće u znaku Djevice”, rekla je Jelena te je objasnila šta je sve dobro da bi se iskoristio ovaj period. Dodala je da kada je pun mjesec, da je dobro tada napisati pismo transformacije, tj. da na papir stavimo sve one stvari kojih želimo da se oslobodimo, kao što su odnosi sa nekim ljudima, ili sve situacije koje unose nemir u naše živote. Ne treba te stvari kucati na telefon, već sve mora da se piše rukom, jer se telefon ne može spaliti, a papir može.

Đokićka je otkrila kako na papir treba da stavimo imena svih ljudi koji su poremetili našu energiiju na loš način, te nakon toga treba da zapalimo taj papir i da ga pustimo da izgori, da ga bacimo na zemlju i pustimo da ga vjetar raznese. Nikako ne treba papir da se baci u vodi, već samo na zemlju, te da to donosi energetsko oslobađanje. Astrologinja je napomenula da je ovo idealan period za sve one koji žele da započnu sa zdravim navikama i načinom života. Rekla je kako je pun mjesec u Djevici a Djevica voli da zna kada se spava, jede, trenira, meditira. Ona preporučuje i mentalnu dijetu, a to znači da ne mislimo ništa loše i da ne izgovaramo ništa loše, i da pokušamo da se ne plašimo ničega

 

Preporučeno