Ako govorimo o medijskim ličnostima poput starleta, reality show zvijezda i voditelja, malo ko je ostavio trag u poslednje vrijeme kao što je to uspjela da uradi voditeljica Jovana Jeremić. Mnogi je baš i ne vole toliko, ali to njoj ne smeta da sa svakom svojom novom pojavom privlači pažnju na sebe. Jovana je na početku karijere bila novinarka koja obećava, i dosta dugo je radila na Happy televiziji, dok prije nekog vremena nije počela da radi na Pinku, gdje vodi jutarnji program vikendom.

Od nje smo navikli da će uvijek biti spremna da javnost iznenadi na bilo koji način, i svaka njena emisija je posebna, kako po samom sadržaju, tako isto i po njenim gostima, ali i sa njom samom. Naime, njene odjevne kombinacije i stajlinzi koje ona bira za jutarnji program su po mišljenju mnogih promašaj, i mnogo je onih koji misle da jedna voditelja koja vodi jutarnji program ne bi smjela biti tako obučena, ali Jovana ni za to ne mari, nego uvijek radi onako kako to ona želi.

Kako ste i sami mogli da zaključite i danas imamo jednu novost koja je vezana za nju, i koja je opet šokirala sve. Naime, radi se o tome da se pojavio jedan video snimak na Tviteru, kada je ona gostovala na Hpi televiziji, gdje je ona u jednom trenutku i zapjevala. Voditeljka je zabrala pjesmu Svetlane Cece Ražnatović “Neću dugo”, a zbog njenog pjevanja su pojedini tviteraši pisali “nemoj dugo!”, dok je jedan tviteraš upitao “da li to ona stvarno peva ili je neko nasnimio glas preko njenog kako bi je zezao”. Evo i sami pogledajte..