Danas malo govorimo o horoskopu, koji je itekako bitan segment svakog čovjeka. Vjerujemo da ste do sada jako puno puta se upoznavali sa nekim, i odmah je bilo pitanje. “A šta si ti u horoskopu?” Odmah se ta neka druga osoba gledala kroz prizmu lava, djevice ili ribe. Mnoge osobe jednostavno obožavaju astrologiju i horoskop, a u tome svakako da prednjače same žene. 

Bliži nam se polako i kraj ove godine, tako da sve sigurno zanima i nova 2021 godina i kakva će im ona biti po pitanju zvijezda. Čisto sumnjamo da može biti gora od ove, koja nije generalno nikome bila dobra, jer je korona virus apsolutno sve pokvarila i uništila. Mnogi ljudi su ostali bez posla, dok ima i onih koji su uslijed svega izgubili i nekoga bliskog. 

Danas govorimo o igrama na sreću, a ako niste znali u horoskopu i znakovima najviše sreće u lutriji imaju ribe, a najmanje sami strijelci. Da li ste znali za ovaj podatak? Dejli Mejl je tako objavio jednu jako zanimljivu statistiku, a ona kaže da je preko 50% svjetskih dobitaka na sreću dobile su upravo ribe. Oni koji su rođeni između 11 februara i 12 marta su osvojili 11,6% svih dobitaka na lutriji u svijetu ikada. 

Odmah iza njih po sreći su blizanci, koji su osvojili sjajnih 9,9% svjetskih dobitaka na sreću. Nakon njih po sreći su vodolije pa ovnovi. Sretno vam u 2021 godini.

Preporučeno