Bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević, na svojim društvenim mrežama itekako su aktivni, a oboje su također napravili svoje profile na Jutjub kanalu, gdje redovno objavljuju video snimke. Tako je sa poslednjim video snimkom koji je ona objavila šokirala sve, jer je na istom izgledala jako čudno s obzirom na to da je ona vadila silikone iz usna, i u tom video snimku ona je pričala o toj intervenciji, ali je također i sve ostale koji je prate savjetovala d paze ukoliko žele da rade neke promjene na sebi, i da prvo provjere kod koga ih rade.

Sada je njen dečko, inače pobjednik pete sezone Zadruge, Dejan objavio također video snimak, a uz opis on je stavio kako su Aleksandru izbacili iz tržnog centra. Naravno da je zbog intervencije njeno lice bilo izdeformisano, sa otocima i podlivima, a Dejan je odlučio da se našali na njen račun, međutim nije očekivao d će to da naiđe na ogromnu osudu od strane fanova.

Njih dvoje su proslavili i sedam mjeseci veze, a iako je operisana i sve to, ona je ipak odlučila da iznenadi svog dečka i da mu kupi poklon, a pošto nije htjela da svi gledaju u njeno lice ona je stavila masku preko lica, ali to je nije spriječilo da se ona zamaskira, pa su je tako svi zaustavljali jer su htjeli da se slikaju sa njom, a ona je sve ti snimila za svoj vlog. Dejan je u opisu napisao: “Ljudi šokirani Aleksandrinim izgledom! Izbacili je iz tržnog centra” i uz to on je stavio emotikone kojima je muka, te povraćaju, što je naišlo na oštre i osuđujuće komentare njihovih fanova, jer oni smatraju da nije lijepo što se na ovakav način našalio sa svojom djevojkom.

Preporučeno