Nema sumnje da je lijepo vidjeti ženu koja je u godinama , a koja svejedno drži do svog izgleda , i trudi se da se obuče što modernije. Međutim , nisu uvijek sve stvari za starije lijepe , a dosta zrelijih žena sasvim lijepo iznose i neke mladalačke kombinacije. Ipak , dosta žena i pretjera u tome , pa to dobije jednu dozu neukusa.

 

Ovakve stvari se pretežno dešavaju kod starijih pjevačica , koje pokušavaju da idu korak uz korak sa mlađim kolegicama , jer su svjesne da ih ove mlađe lako mogu izgurati sa scene. Tako je pjevačica Ana Bekuta , htjela to ili ne , na sebe privukla veliku pažnju , sa odjevnom kombinacijom , koju je nosila na snimanju emisije Zvezde Granda.

Naime , Ana je na snimanje odlučila doći u malo neobičnoj kombinaciji , u kojoj joj sigurno nimalo nije bilo udobno. Na snimanje je Bekuta stigla sa svojim unukom , a kad je izašla iz auta svi su primjetili njene sandale na nogama. Više su izgledale kao Karleušin stil , a nikako ne Bekutin. Ana je na sebi imala i maslinaste kožne hlače, i bluzu iste boje.

Preporučeno