Skupština Srbije je naravno jedna institucija koja je od vitalnog značaja za cijelu zemlju, i svakako da su sve takve i slične institucije pomalo hladne što je i normalna stvar u jednu ruku. Tu je sve pod konac, tako da mora biti jedna doza ozbiljnosti, a da ne ostane sve tako, pobrinula se i popularna Ana Bekuta. Pitate se šta će ona u Skupštini Srbije?

Ona je tako pred novogodišnje praznike, kada je krenulo samo kićenje hola Skupštine republike Srbije odlučila da razveseli sve službenike koji rade ovdje, tako što im je otpjevala par svojih velikih hitova. Cijeli nastup je snimila i video kamerom, i postavila na društvene mreže, jer je mislila da će se ljudima svidjeti, ali na njenu žalost uslijedio je kontra efekat. 

Međutim, ljudima se uopšte nije svijdjelo što je svirala narodna muziak u jedno tako ozbiljnoj instituciji kao što je Skupština Srbije. Opet bilo je i onih koji su joj davali komplimente, te su joj govorili da je carica i da nema veće pjevačice od nje. Kada je vidjela koliko je sati, odlučila je da se i oglasi preko Facebooka. 

“Ljudi moji, ne brinite se što sam pjevala u skupštini. Ljudima je jednostavno trebalo malo opuštanja u ovakvim vremenima. Također je navela da nikoga nije htjela uvrijediti sa ovom gestom, i da se izvinjava ovim putem, ako je nekoga uvrijedila. 

Preporučeno