Pre oko dve nedelje, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić isključeni su iz “Zadruge” zbog nasilničkog i agresivnog ponašanja. Napustili su Belu kuću i uselili se kod Zvezdanovog oca Zorana Moke Slavnića. Anđelin odlazak iz rijalitija stvorio je napetost sa njenim roditeljima, ali se sada vratila u svoj rodni grad i željna je da se ponovo poveže sa njima. Priča se da njeni roditelji ne odobravaju njenu vezu sa Zvezdanom, ali ona to demantuje. Anđelini roditelji se suočavaju sa značajnim poteškoćama od učešća njihove ćerke u emisiji, pošto se proširila vest da su je se odrekli zbog njene romantične veze sa Zvezdanom.

Razumljivo je da se možda bore da se izbore sa situacijom i javnom kritikom koja je uslijedila. Ovaj scenario naglašava potencijalni uticaj koji reality TV može imati na pojedince i njihove porodice, naglašavajući važnost razmatranja mogućih posljedica prije učešća u takvim emisijama. Anđelini roditelji dali su oglas za izdavanje njihove kuće u Đenovićima, ali ga više nema.Iznenadno uklanjanje oglasa za porodičnu kuću koja je stalno rezervisana dovela je do spekulacija o razlozima za tu odluku. Neki ljudi vjeruju da bi kuća mogla biti na prodaju, dok drugi smatraju da su nedavna regionalna previranja negativno uticala na tržište iznajmljivanja u tom području.

Zvezdan Slavnić je uveren da može da razgovara sa roditeljima i da reši sve probleme. Uzbuđen je što se vratio kući i nestrpljivo čeka da roditelji njegove devojke odobre njihovu vezu. Nedostatak komunikacije ili poklona njenih najmilijih tokom Đuričićevog boravka na luksuznom imanju samo je dodatno pojačao misteriju. Iako je bila okružena raskošnošću, nije joj poslata nijedna poruka ili poklon.

Preporučeno