Danas se malo vraćamo u prošlost, doba kada s eživjelo jako lijepo, i kada su svi segmenti sruštva bili uređeni naa najbolji mogući način.Muzika, kultura, film, zdravstvo sve se znalo i kako je zapravo bilo uređenmo, i tačno se znalo ko radi koji dio posla. Mi danas govorimo o muzici, kojaa je u to vrijeme 80-90 godine, bila u pravom smislu riječi, prva dobra, narodna kvalitetna muzika. 

Kao što je Šaban Šaulić jednom prilikom rekao, da bi on tada 1971 godine izdao svoju prvu sionglicu, morao je da prođe čak 3 komisije. Išao je u Ljubljanu, Zagreb i Beograd gdje je morao pjevati pred eminentnom komisijom, koja je na kraju donijela odluku da on može ući u studio. Danas su ipak došla neka druga vremena, pjesmu i album može da snimi ko god hoće, bitno je da ima pare da plati studio, tekstopisca i artanžera i to je to. 

Zato se u jako velikom broju izgubio kvalitet, kojeg nema ni naa mapi, i jako treško se danas može snimiti neka pjesma koja će pšostati evergrin i koja će biti slušana i zaa 20 godina. Anica Milenković je čudo od djeteta koja je rođenaa 1978 godine u Kasindolu kod Požarevca. Jako mlada je snimila hit pjesmu “Na lančiću ime tvoje”, a spot je interesantno snimljen naa pijaci, i svi su govorili da će postati nova Dragaana Mirković. Međutim, to se nije desilo. 

2010 godine se u potpunosti povukla sa scene, udala se a danas izgleda totalno neprepoznatljivo. Udebljalaa se i nije niti blizu one linije sa početka karijere, kada je imala samo 13 godina. 

Preporučeno