Rođendani svima nama predstavljaju poseban dan, kako zbog toga što to vrijeme provodimo sa nama najbližim i voljenim ljudima, isto tako i zbog brojnih poklona koje od njih dobijamo. Svi vole poklone, i jedva čekaju da ih dobiju, ali nekad to i ne budu pokloni kakve mi očekujemo. Mi vam u nastavku donosimo jednu nevjerovatnu priču o jednoj djevojci koja je dobila jako neobičan poklon od njenog dečka.

Njeno ime je Anja i ona je svoju priču započela tako što je rekla da je ona u vezi sa svojim dečkom već godinama, i da su oni praktikovali da za svaki rođendan, godišnjicu ili bilo koji drugi njima bitan datum, oni jedno drugo iznenade sa poklonima. Anja je rekla i to da ni jedno od njih dvoje nije mazerijalista, ali da i nisu od onih ljudi koji jedno drugom uzimaju uobičajene stvari poput parfema, majica i tome slično. Tako je ove godine za njen rođendan, njen dečko Andrej odlučio da se više potrudi i da joj sam napravi poklon.

Andrej je rekao: “Trudim se da joj poklanjam stvari koje sam napravim. Odem do prodavnice gde se prodaje nakit i kupim raznobojne perlice i napravim joj ogrlicu ili narukvicu. Znam da nije muževno, ali nju to usreći. Više se obraduje takvim stvarima, nego kada joj kupim nešto od šminke ili garderobe”. Ostatak teksta pročitajte ovde.