Vrlo dobro se zna da je Jelena Karleuša prava mala od skandala. Svi znamo vrlo dobro kako je krenula njena cijela karijera sredinom 80 ih godina da je uvijek volila da bude u centru pažnje. Ponekad bi i pogodila neku pjesmu, ali u većini njenih sjajnih momenata bile bi prisutni samo skandali i afere. Žena je jednostavno uzgradila karijeru na tome, i na tome joj treba čestitati.

Ono što joj jako dobro ide od ruke i u današnje vrijeme, jeste dobar osjećaj za stajling, i uvijek je šokirala kompletnu javnost sa svojim stilom za oblačenje, ali se mora priznati da je uvijek imala ukusa za takve stvari. Čak je prošle godine na jednoj poznatoj američkoj televiziji upoređena sa velikom Kim Kardađijan i Dženifer Lopez.

Razlog je bio taj, što su njih dvije, vjerovali ili ne iskopirale veliku srpsku divu, i na tome joj također treba čestitati. Iako ima već 42 godine, mora joj se odati priznanje na tome da je uvijek imala jako dobru liniju, i kako je uvijek navodila u medijima, jako pazi šta uopšte jede. Zato joj je tijelo savršeno na slikama na Instagramu, mada je mnogi optužuju da je pobrnik foto šopa. 

Sve to je uveliko prenijela i na svoje 2 mlađe kćerke, koje izgledaju prelijepo za svoje godine, a starija Nika, sada je rkrenula putem foto modela. Na Instagramu je već prati preko 100.000 folovera, i već je imala svoje prve foto seanse. Pogledajte kako izgleda, i dajte nam vaša mišljenja. 

Preporučeno