Verujemo da ste svi do sada čuli za vest protekla 2 dana u svetu šou biznisa, a to je da se popularna Helena Topalković odlučila udati. Krila je to sve vreme, a izbacila je samo par storija pre samog venčanja, a sve je držala u neizvesnosti, jer apsolutno niko nije znao ko je u stvari mladoženja. Znalo se jako dobro da je menjala muškarce, pa je tako ova njena iznenaadna odluka baš sve iznenadila. 

Tako je Helena Topalović se udala za svog izabranika Dragana. Želela je da ceo događaj ostane tajna, a pre ovog događaja u javnosti se spekulisalo da je ovaj muškarac dosta stariji od nje i da je oženjen. Ona je besnela kada bi čula ovakve izjave, a sada je odlučila svima da zapuši usta.

Topalovićka je na neki način stala na put ovim komentarima, ali takođe i pokazala da prati komentare, koje su povezane sa njenim privatnim životom. Objavila je fotografiju na kojoj je sa mužem, kome se ne vidi celo lice, a na kome se može videti da nije u pitanju nikakav deda. “Dobro jutro od mene i mog “matorog” muža koji ima 34 godine. Vi kako TE” – napisala je ona na Instagramu, što znači da je stariji od nje 10 godina. 

Preporučeno